Більше звуку з Bloody!

Флагман виробництва ігрової периферії представив цілий ряд нових геймерських гарнітур. Зустрічайте – одразу п’ять нових моделей у серії ігрових навушників G.

Наріжним каменем успішного кіберспортивного девайса є комбінація функціональності, стилю та комфорту. Bloody завоювали довіру користувачів по всьому світу саме завдяки клієнтоорієнтованому підходу та жагою до експериментів. На перший погляд посередня лінійка гарнітур Bloody G, насправді увібрала в себе найнеобхідніші якості для сучасного геймера. Великі та зручні амбушури дають змогу насолоджуватися улюбленою грою безперервно – ніякого дискомфорту чи головного болю. Чіткий звук 50-міліметрових динаміків та якісний запис мікрофону із функцією шумозаглушення – найвірніший лакмусовий папірець для шанувальників бездоганних аудіо-пристроїв, особливо коли йдеться про 7.1-канальне звучання. Багатогранність конструкцій нових гарнітур Bloody та розширені рішення, стосовно типів підключення, дають змогу обрати найнеобхіднішу модель індивідуально під потреби кожного користувача.

На відміну від конкурентів на ринку, Bloody не забувають про звичайні потреби своїх клієнтів, створюючи невибагливі та водночас солідні ігрові девайси з турботою про користувачів.

Новинки вже доступні в Україні.