Bloody Punk – Wake up, Samurai!

Bloody представили оновлений дизайн своїх топових девайсів.

Новий тематичний комплект від Bloody стилізовано під популярну гру. Складається він з миші, гарнітури та клавіатури. Оновлення виконане у жовтій колірній варіації, з характерними лініями та штрихами, що додає девайсам футуристичні нотки. Міні-серія отримала назву Bloody Punk.

W70 Max отримала свою популярність завдяки збалансованому поєднанню мінімалістичної стриманості та надзвичайної функціональності. Класичний представник свого бренду. Миша вже мала два кольори – чорний та «панда» білий. Тож зустрічайте третій варіант – жовтий.

G575 – ігрова гарнітура, що запам’яталась користувачам своєю незвичайною системою наголів’я, що надійно фіксує навушники на голові, не спричиняючи дискомфорту та тиску. Завдяки своїй цікавій формі та особливостям конструкції, G575 виглядає футуристично та яскраво, а новий жовтий дизайн лише підкреслює переваги цієї гарнітури.

B810RC – одна з передових моделей клавіатур від Bloody. Bloody Punk наділив клавіатуру чудовою захисною рамкою, яка і відповідає за трансформацію клавіатури в кіберпанковий шатл. А під жовтим панциром ховається стара добра B810R.

Пориньте у світ кіберпанку разом із новим Bloody Punk!