Різноманіття 7.1-канального звучання від Bloody!

Bloody запропонували своїй аудиторії одразу три ігрові гарнітури.

Виробник комп’ютерної периферії A4Tech відомий своєю увагою до деталей. Не розчарував він і зараз – світ побачив одразу три моделі навушників від Bloody:  G350G575  та  G580. Гарнітури не відрізняються екстраординарними рішеннями в звукових характеристиках, проте точно запам’ятаються цікавим дизайном та ергономічністю. Трійка умисне створена з однаковими технічними параметрами, але кожна модель має унікальні зовнішні особливості, аби покупець міг обрати навушники відповідно до своїх потреб.

Не зважаючи на свій розмір, зручний мікрофон Bloody G350 може зручно сховатись у чаші навушників – чудове рішення для людей, які не завжди користуються мікрофоном під час гри, або, приміром, люблять поїсти за комп’ютером.

Bloody G575 уже встигла завоювати славу навушників з найм’якішою посадкою. Наголів’я гарнітури сконструйоване особливим чином – система зветься «левітуюче крило». Воно має ергономічну конструкцію і забезпечує максимальний комфорт протягом усього дня, розподіляючи навантаження з урахуванням анатомічних контурів голови. Суть полягає у рухомих важелях, що приймають будь-яку форму та ідеально прилягають до голови. Таким чином, G575 просто не здатна приносити дискомфорт навіть під час найдовших ігрових сесій. Також навушники мають знімний мікрофон – тому їх також можна з комфортом використовувати виключно для прослуховування музики.

Bloody G580 виконана в строгому стилі з масивним корпусом. Чаші навушників повертаються на 90°, що робить їх ідеальним варіантом для подорожей – G580 спокійно витримають транспортування у рюкзаку, або сумці з вигідною економією місця. На користь цього також грає потовщена штанга мікрофону та металева рама всередині наголів’я – надійне страхування від непередбачених пошкоджень та деформацій при подорожах в екстремальних умовах.

Bloody продовжують популяризувати функцію 7.1-віртуального об'ємного звуку у бюджетному ціновому сегменті. Також, новинки обтягнуті приємною екошкірою, а амбушюри містять наповнювач з ефектом пам’яті – для кращої шумоізоляції. Усі гарнітури мають мінімалістичне підсвічування та лаконічний пульт керування, з допомогою якого можна вмикати та вимикати мікрофон і підсвічування, а також регулювати гучність.

Навушники чудово звучать, наділені чіткими басами. За бажанням, ентузіасти можуть скористатись фірмовим програмним забезпеченням зі зрозумілими налаштуваннями та еквалайзером. Завдяки об’ємному звучанню, новинки забезпечують відмінне позиціювання в іграх. Мікрофон кожної гарнітури має функцію шумозаглушення і передає звук без перешкод.

A4Tech вкотре доводять, що не потрібно переплачувати за якість та комфорт. Обирайте свою гарнітуру Bloody і перемагайте з задоволенням!